This is the story of

This is the story of

Dominique

Over mij

Hi, mijn naam is Dominique De Ruijter. Osteopaat (Msc) en Orthomoleculair therapeut met een specialisatie in vrouw gerichte zorg.

Ik heb een passie om vrouwen te begeleiden in het optimaliseren van hun gezondheid door hen te voorzien van diepgaande kennis over het vrouwelijke lichaam.

Nadat ik op zestienjarige leeftijd mijn been verbrijzelde en het zo’n jaar duurde voor ik letterlijk weer mijn eerste stapjes zette, beloofde ik mezelf het volgende:

Ik word NOOIT meer afhankelijk.

Na verschillende operaties en een lijst aan verschillende medicijnen, ontwikkelde ik steeds meer fysieke ongemakken, zoals darmproblemen, acné, schommelende energielevels, hormonale klachten en gynaecologische problemen.

Ik voelde me ongehoord, niet gezien en vooral heel verward over wat er allemaal gebeurde.

Mijn ”vage” klachten leidde me naar oplossingen die ik vond binnen de integrale geneeskunde en biohacking. 

Na jaren van studie, het helpen van honderden cliënten en vooral veel (zelf)experimenteren, behandel en begeleid ik nu vrouwen naar een betere gezondheid en een meer vervuld leven middels mijn ervaring en expertise als vrouw-gerichte zorgverlener en biohacker. 

Ik leerde van experts in het veld waaronder Olivier Bazin, Nathalie Camirand, Heart Math Institute en Joe Dispenza. 

Ik ben vastbesloten om vrouwen te ondersteunen bij het nemen van de regie over hun gezondheid en het volledig benutten van hun potentieel. 

Winkelwagen