This is the story of

This is the story of

Dominique

How did I get here?

Ik groeide op op een boerderij in een klein gehucht samen met mijn vier broers en zusje. Thuis leerde ik hard te werken en niet teveel in te gaan op wat er gaande was in de buitenwereld. Ergens was ik – zonder mij er bewust van te zijn – gevangen in een leven dat voor mij uitgekozen was.

Door een sportongeluk waar ik mijn been verbrijzelde, in een rolstoel belande en een jaar niet kon lopen werd ik gedwongen om afstand te doen van dit leven.

Ik besloot te studeren, bezocht zoveel mogelijk festivals en kreeg voor het eerst in mijn leven hechte relaties met anderen.

Dit was tevens dezelfde periode dat ik me enigszins bewust werd van bepaalde patronen. Ik had last van woede-aanvallen, bindings- en verlatingsangst, darmproblemen, tekenen van hormonale disbalans, huidklachten, enorme performance drang, overmatig sporten en duizeligheidsaanvallen.

Ik was ”vrijer” geweest dan ooit tevoren en toch voelde ik me gevangen in mijn hoofd en lichaam.

Vele emotionele break-downs en interne struggles later, leek ik de lessen verstopt achter deze klachten steeds ietsje beter te begrijpen.

Ik wist dat het anders moest..

In 2017 studeerde ik af van de opleiding Fysiotherapie (BSc) en besloot mijn eigen praktijk te openen. Ik was er niet tevreden mee, teveel symptoom bestrijding en te weinig kennis over ”WAAROM?”

Ik koos ervoor om Osteopathie (MSc) en Orthomoleculaire Therapie te studeren.

In diezelfde periode leken mijn ogen te openen voor het universele veld, god, de kosmos, whatever you want to call it.

Alles ging in sneltreinvaart. Ik studeerde, had een eigen praktijk en ik ging door een volledige spirituele reset.

Ik gaf me over aan de hoogste intelligentie en besteedde iedere seconde die ik had aan het versterken van de band tussen deze hogere intelligentie en mijzelf.

Ik las boeken, nam deel aan cursussen en workshops, werkte met plantenmedicijnen en sjamanen en ik ervaarde alles wat er te ervaren viel over spiritualiteit en bewustwording.

Yugro4

The Rise Of yugro4

Mijn reis inspireerde me om YUGRO4 op te starten.

Een platform vóór vrouwen dat gericht is op het upgraden van alle aspecten die jou vrouw maken. Denk aan mindset, holistische gezondheid, mindfulness, seksualiteit en relaties, traumaverwerking, manifesteren, het creëeren van overvloed en het belichamen van jouw authentieke ik.

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden naar een leven waarin zij een leven leiden vanuit een diepe verbinding met hun hogere ik, door ze te helpen om energie-zuigende delen van hun leven los te laten en te transformeren in aspecten die veel beter bij hen past. 

Het is daarin ongelooflijk belangrijk om verder te kijken en meer integraal te kijken dan je gewend bent, wetende dat alle factoren in je leven ofwel een bijdrage geven aan jouw ultieme expressie ofwel je ervan weg trekken. 

Alles op dit platform is gericht op deze integrale benadering, waarin we steeds weer de koppeling maken tussen moderne wetenschap en oeroude spirituele practices, zodat jij het beste van beide werelden krijgt. 

Denk aan interactieve coachingstrajecten, 1:1 begeleiding, transformerende geleide meditaties, educatieve en inspirerende podcasts, somatische oefeningen, workshops, lezingen en retreats. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle updates en komende events? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg me op Instagram. 

With Love, Dominique

Winkelwagen