Ask us everything!

The Goddess Mindset is een uitgebreide online cursus waarin jij in 12 maanden alle aspecten m.b.t. bewustwording, persoonlijke groei en de vrouwelijke essentie doorleeft.

De scholing bestaat uit maandelijkse deep learning video’s, individuele vragen, opdrachten en challenges. Je bent verbonden met een intiem groepje soulsisters die samen met jou dezelfde reis doormaken. Tot slot zijn er vier ZOOM-meetings per jaar waarin we met z’n alle bijeenkomen.  Kortom het is een hele mond vol. Ondanks dat we de scholing zo hebben ingericht dat de informatie voor iedereen toegankelijk is, zal je op dagelijkse basis actief bezig zijn met de inhoud van de scholing.


Om er zeker van te zijn dat er een match is plannen wij voor dat je aanmelding officieel is een call in. Deze cal duurt zo’n 30 minuten. Tijdens dit gesprek maken we persoonlijk kennis en ben je in de mogelijkheid om je vragen te stellen. Wij van YUGRO4 hechten heel veel waarde aan oprechtheid en zullen daarom ook altijd eerlijk zijn mochten wij op dat moment voelen dat er geen match is.

The Goddess Mindset is een scholing van 12 maanden. Iedere maand komt er een nieuw topic aan bod waar nieuwe vragen, opdrachten en challenges aan verbonden zijn. Ondanks dat je zelf alle ruimte krijgt om de scholing sneller dan 12 maanden af te ronden, raden we sterk aan om zeker een maand aan integratie in te plannen voor iedere module.

Waarom? Practice makes perfect. Het gaat ons niet om het feit dat je de ‘’kennis’’ begrijpt, maar het is voor ons belangrijk dat de integratie gebeurt, zonder herhaling is er immers geen resultaat.

Wij begrijpen ook heel goed dat sommige wat meer ruimte nodig hebben, daarom heb je i.p.v. 12 maanden, 15 maanden toegang tot onze online omgeving.

Ja, je kan in 4 of 12 termijnen betalen.

Voordat je aan de scholing kan beginnen plan je een kennismaking call in, naar aanleiding van dit gesprek krijg je de informatie die nodig is om van start te kunnen gaan

Voordat je start met de scholing heb je altijd een 1:1 gesprek met Demi of Dominique. Gedurende de scholing vindt er vier keer per jaar een gezamenlijke ZOOM-meeting plaats waar zowel Demi als Dominique bepaalde topics en/of vragen bespreken. Er is daarnaast een mogelijkheid om 1:1 begeleiding aan te vragen, hierover krijg je meer informatie wanneer je je hebt aangemeld.

Dit is per persoon afhankelijk, maar gemiddeld gezien zal je +- twee tot drie uur per week besteden aan The Goddess Mindset.

Ja, het is ontzettend belangrijk dat je jouw exacte geboortedatum, -tijd en -plaats weet. Een belangrijk onderdeel in The Goddess Mindset is gebaseerd op jouw persoonlijke geboortehoroscoop tekening. Op deze tekening worden de positioneringen van de sterren en planeten weergeven op het moment van jouw. Met deze reden is het dus belangrijk dat jij jouw exacte gegevens weet, anders verliest dit onderdeel haar kracht.

 

Weet jij en je ouders/voogd(en) niet hoe laat je precies geboren bent? Stuur dan een mailtje naar info@shebiohacks.com, dan komen wij er samen uit! Er zijn altijd mogelijkheden.

The Goddess Community bestaat uit een online omgeving waarin alle content verwerkt staat. Je hebt hier toegang tot de duidingen, deep learning video’s, vragen, opdrachten en challenges. Alles wat je in deze online omgeving doet is geheel anoniem. Onderaan iedere pagina is een commentbox waar je openbare reacties kan plaatsen.

Je wordt na je aanmelding toegevoegd aan een telegram groep met Demi en Dominique en je andere soulsisters die dezelfde reis doormaken, deze app groep is er om elkaar te ondersteunen, vragen te stellen en om de verbinding met like minded goddesses te versterken.

Ieder kwartaal vindt er een ZOOM-meting plaats waar je voor 15 maanden toegang tot hebt, in deze ZOOM-meetings bespreken vooral de onderwerpen die op dat moment actueel zijn. Het kan zijn dat we de ZOOM-meeting intuïtief leiden, vragen beantwoorden of actuele topics bespreken. Deze meetings zijn enorm waardevol omdat de community hierin een groot aandeel heeft.

Winkelwagen