Cursussen en trajecten

4 Growth Academy

4 Growth Academy is ons 12-maanden online coachingsprogramma dat zich richt op het transformeren van vrouwen die het verlangen hebben om te leven en te leiden vanuit hun waarheid. Dit traject is gericht op het begrijpen van de wetenschap achter persoonlijke ontwikkeling en tevens op de belichaming van jouw unieke waarheid, het is de goude combinatie tussen science and spirit. Je leert o.a. over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, traumaverwerking, belichaming, holistische gezondheid, relaties, seksualiteit, kwantumfysica, manifesteren en nog veel meer.

Slow Down & Tune In

In dit 8-weekse programma Slow down and tune in leer ik je hoe je weer harmonie vindt in je lichaam, hoe je intuned op de intelligentie van je hart en hoe je je intuïtie versterkt. Je weet aan het einde van dit programma precies wat je lijf doet onder stress en wat je zelf kan doen om stress om te zetten in inspiratie, energie en vooral plezier.

De Methode

Door mijn persoonlijke mix van kennis, ervaringen en visie, heb ik een unieke methode opgezet die mijn teachings succesvol maken. Mijn methode is gebasseerd op enkele belangrijke pijlers.

1. Ik combineer moderne wetenschap met spirituele lessen.

Vaak identificeren mensen zich met ”kamp spiritualiteit” of ”kamp wetenschap”.

But why? Ik geloof dat een krachtige wetenschappelijke onderbouwing gecombineerd met spirituele teachings goud waard is. Net zoals een plant zowel zonlicht als aarde nodig heeft om te groeien, hebben wij als mens zowel kennis als een sterke gevoelskant nodig.

2. Ik zie de waarde in het hele spectrum van jou als mens.

Voel jij je verstikt in het aannemen van een specifieke attitude om bijv. serieus genomen te worden? Ik leer je om alle aspecten van jouw zijn te belichamen. Yes, je mag sexy en professioneel zijn, speels en ondernemend en all the other things you like to be.

3. Ik ben een oude ziel in een jong lichaam.

Je ziel bevat een overvloed aan wijsheid, die je met je ratio niet altijd kan begrijpen. Je kan – waar je ook staat in je leven – leren om in te tunen op deze wijsheid. Ik geloof dat ik al een heel aantal keer deze prachtige aarde heb mogen ervaren en dat deze ervaringen mij nu de wijsheid hebben gegeven om jou te begeleiden in dit proces. 

Deep Learning Video's

Zelfreflectie door opdrachten, technieken en vragen

Integratie door dagelijkse opdrachten en challenges

Meer over Dominique

Winkelwagen